21-04-06

 Eindelijk vrijdag !

Eindelijk ! Het is vrijdagnamiddag. De school is bijna uit en het weekend komt er weer aan. Een weekend vol wedstrijden weliswaar, maar ja, daar doen we het tenslotte toch voor !

Straks na de training worden een kleine 200 eters verwacht voor de spaghetti-avond. Deze keer zijn de opbrengsten voor het goede doel bestemd : de kinderrevalidatie-afdeling van het UZ Gent. Proficiat, Robert, met dit goede initiatief !

O ja, nog even dit : rustig aan vanavond op de training als je van plan bent om dit weekend nog eens voluit te gaan, het is niet het juiste moment om blessures op te lopen (dat is het nooit, natuurlijk ...)

Aan alle wedstrijdatleten : veel succes !!!

 

15:19 Gepost door inside out | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Atletiek Atletiek was ook mijn sport maar helaas wij hadden vroeger geen gespecialiseerde trainers. Ik deed kogelstoten en moest trainen met de jongens en later met de mannen. Het was in mijn tijd niet zo evident dat meisjes dat deden daarom moest ik ook vaak met de jongens deelnemen en op een keer won ik de wedstrijd ook nog
Ik woonde bijna op de atletiek maar nu ben ik helaas naar de kleurpotloden door de zware trainingen te zware voor een jong meisje.
Dus inderdaad pas op voor blessures want later draag je er de gevolgen van
Nog veel succes met de atletiek en je blog

Gepost door: Ann | 21-04-06

De commentaren zijn gesloten.