02-05-06

Mag het een beetje meer zijn ?

Meerkamp ... Je bent er voor of je bent er tegen, in ieder geval is het wel een strijd van atleet tot atleet. Je kan je niet verschuilen achter je beste discipline, je moet je tonen op alle vlakken.

Maandag liet mij wat met gemengde gevoelens achter.

In ieder geval : driewerf 'BRAVO' voor alle opgekomen atleten ! Ik zag zowaar een aantal nieuwe gezichten en ik kan dit alleen maar toejuichen ! Je moet er ooit eens aan beginnen, en als je het niet probeert, dan weet je ook niet wat je mist.

Aan de andere kant waren de weergoden ons niet zo gunstig gezind van deze keer, en het moet gezegd worden, als het zonnetje schijnt, dan is zo'n wedstrijd toch al een pak meer fun. Dus ik hoop dat alle nieuwkomers zich niet lieten afschrikken door de regen en het ook nog eens proberen bij goed weer.

Ook de jury-goden waren ons niet zo gunstig gezind, want ook op dat gebied was er hier en daar toch enige 'nattigheid' ...

Genoeg gemekkerd : de resultaten.

Ondanks alles zijn er toch nog een aantal atleetjes die op één of andere discipline hun persoonlijk record verbeterden, en daar kunnen we alleen maar zeer tevreden over zijn. Ik denk hierbij aan het kogelstoten van Nele of de 1000 m van Sarah. Ook de puike 3de plaatsen van Jorik en Imke en de ereplaatsen van Creo, Sarah, Perry en Ben zijn toch het vermelden waard. Ik vergeet zeker nog een aantal namen, maar de volledige uitslag kan je terugvinden op de site van Eendracht Aalst.

Jammer genoeg viel er ook nog een gekwetste te noteren. Tijdens de intense krachtinspanning van de 80m kreeg Viktor plots te kampen met een hevige pijnscheut en moest hij de strijd staken. Ik hoop dat de blessure niet al te ernstig is en dat Viktor voorspoedig mag genezen !

Bon, te onthouden :

* vergeet nooit je spikes bij regenweer in Aalst !

* pupillen en benjamins zijn soms moeilijk uit elkaar te houden (voor sommigen)

* check af en toe eens het bord met de wedstrijdkaartjes bij de official, want voor je het weet sta je met de notatie van een andere atleet naast je naam

* een van de moeilijkste opdrachten bij dit soort wedstrijden is het zelf bijhouden van wanneer je aan de beurt moet komen, en vooral van je scherp en opgewarmd te houden ...

* enige ernst op de trainingen zou voor sommigen toch eens geen kwaad kunnen ...

* onze tent heeft haar nut bewezen en hopelijk dient ze in het vervolg alleen maar om de zon tegen te houden

* ...

 

Anders laten jullie mij maar eens weten wat jullie van dit alles vinden !

 

Ik zie jullie allemaal morgen op de training ! De groeten !

 

 

22:51 Gepost door inside out | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.