21-05-06

NINOVE 20 MEI: DOORNAT, MAAR VOLDAAN!

Het is weer die tijd van het jaar : examens, communiefeesten, schoolfeesten, trouwfeesten ... Het is alsof mei en juni alleen maar hier voor geschikt zijn. Het is dan soms ook verschrikkelijk druk op diverse fronten en misschien is dit een klein excuusje voor het feit dat het reeds langer dan een week duurde sinds het vorige berichtje...

Gelukkig waren sommige atleten toch nog in de mogelijkheid om naar Ninove te gaan en het slechte weer te trotseren. Ook onze anonieme verslaggever was ter plaatse en stuurde mij een berichtje voor de blog, waarvoor mijn grote dank !

 

Verslag

Ninove op zaterdag 20 mei, de herfst had er niet aan. De bibberende atleten en verkleumde ouders en begeleiders zullen het geweten hebben wat het betekent om graag aan atletiek te doen. Het regende met momenten oude…, in zoverre zelfs dat de meeting tijdelijk werd onderbroken. Maar als je dan enkele uren later voor het podium staat met een kleine 20-tal RCG-youngsters en ze mogen zo maar even 20-maal eremetaal gaan halen, dan is er maar één (zonnig) gevoel dat overheerst: ze hebben het weer maar eens zeer goed gedaan!

Uitslagen: http://users.pandora.be/vita/uitslagen_2006/uitslag20_05_...

Hierbij het uitgelaten kwartet benjamin jongens (Ewaut, Jens, Dylan en Jorik) op het podium 4x 60m.

 

 

22:30 Gepost door inside out | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.