08-06-06

Alles kan beter !

De Arteveldecup was alleszins een succes te heten. Er was een heel talrijke opkomst en de organisatoren en de juryleden hadden heel wat werk om alles in goede banen te leiden en om ervoor te zorgen dat alle nummers konden doorgaan. Ook de resultaten liegen er niet om; zowel de meisjes als de jongens van de benjamins, pupillen en miniemen haalden respectievelijk zilver, goud en goud in het klassement per leeftijdsgroep. Zelfs de Arteveldecup zelf ging naar de Racing ! Driewerf hoera !

Toch is niet alles peis en vree … Als ik kijk naar de opkomst van de eigen atleten, dan had ik eigenlijk toch wel wat meer volk verwacht, zeker omdat het een eigen organisatie betreft. De opkomst van de eerstejaars pupillen vond ik persoonlijk zeer magertjes. Van de andere groepen wil ik mij niet uitspreken, maar uiteindelijk zijn het wel bijna altijd dezelfde gezichten die ik op de wedstrijden tegenkom. Een wedstrijd is telkens een goede gelegenheid om eens te zien waar je staat op bepaalde disciplines, of om te zien welke vooruitgang je geboekt hebt. Bovendien is het telkens weer plezant om met de groep samen te werken. Bij sommige wedstrijden volstaat zelfs je deelname om punten te winnen voor de club. En trouwens, iedereen heeft wel één of andere discipline waar hij of zij zich kan bewijzen en eventueel een medaille winnen. Iedereen, natuurtalent of niet, die zich vol inzet tijdens de trainingen en af en toe eens een wedstrijdje meepikt, komt zeker wel eens in aanmerking voor een podiumplaats !

Volgende zondag is er weer een meeting in Oordegem. De weergoden zijn ons gunstig gestemd en Oordegem is een zeer aangename piste met het beste materiaal. Hopelijk zijn er geen al te zware examens op maandag en mogen we een talrijke opkomst van Racingatleten verwachten …

Laat ons maar eens raar opkijken ! (Klikken en eventjes wachten op de foto hieronder ...)

 

 

In ieder geval : chapeau voor diegenen die erbij waren en meegeholpen hebben om de beker binnen de Racing te houden !

12:00 Gepost door inside out | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.