12-06-06

Oordegem : niet alles wat blonk was zo maar zweet !

Het zal niemand ontgaan zijn dat het zondag eigenlijk geen weer was om je af te jakkeren, en toch… onze jeugdige RCG-ers zijn blijkbaar “meteo-ongevoelig”: 18 individuele medailles, tweemaal aflossingsgoud (pupillen heren en miniemen dames), een pak persoonlijke PR’s en maar eventjes een clubrecord voor Ella De Maitre (10.03 op 60m Horden). Moet er nog (warm) zand zijn?!

Bij de benjamins was het Jorik die zich tweemaal op het podium wist te hijsen (hoog en kogel). Ook bij de pupillen waren het de heren die hoofdzakelijk aan zet waren: Perry met zilver op 60m H en goud op 1000m (onder de keurende blik van Kelly, inderdaad zij verscheen daar onaangekondigd met het boekenstof nog op haar pet!), Florian zilver op 1000m en knap in het zog van Perry, Jason sprong zilver-ver en spurtte brons-snel, Ben eigende op de 60m met 8.95 zich het hoogste plaatske toe in de spurt, Thor flikkerde de kogel naar zilver. Chacha verbeterde haar PR op de 60m tot 9.27 en hield met brons aldus de vrouwelijke eer hoog. Bij de “examen-pauze-nemende” miniemen was er zowel voor Jolien als voor Hans tweemaal goud op kogel en speer, wist Vic brons weg te kapen op de kogel, ging Imke lopen met zilver op 60m H en brons op ver en voorzag Ella haar knap clubrecord op de 60m H van een gouden randje.

Ik weet niet hoeveel “net-niet-podium-plaatsen” er wel waren en hoeveel persoonlijke bestprestaties er werden geleverd, maar het moeten er een pak zijn geweest. Ik zag immers nog heel knappe dingen van Sarah, Floriane, Marion, Latifa en Dylan bij de benjamins; Pauline, Mona, Kevin en Joachim bij de pupillen en Sarah, Dyllis, Yann en William bij de miniemen.

Het was warm, zelfs heet (sommigen klaagden van de hitte van de piste bij het vertrek op de korte nummers: misschien een tip voor topprestaties op kort?!); maar, ook onder die omstandigheden en zelfs in examenperiode was er weer geen houden aan. Dikke proficiat aan de atleten, merci aan de zwetende trainers (Severine, Kelly, Natasha en Bart) en de dorstige ouders en sympathisanten.

See you next time (provinciaal kampioenschap?!)

 

 

Met dank aan Dirk voor de tekst en Kelly voor de foto's !

23:43 Gepost door inside out | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.