18-09-06

Yeah ! We dit it !!!!!

PROFICIAT !

Mogen deelnemen aan de finale van de Beker van Vlaanderen voor zowel jongens als meisjes bij de pupillen & miniemen is reeds een prestatie waar niet te veel clubs tegenop kunnen. Maar … op die finale ook twee maal de tweede plaats meepikken, dat doet niemand ons na !

Het goede weer was alvast op de afspraak. Onder een stralende hemel vertrokken de meesten van ons samen aan de Racing, alhoewel sommigen nog niet goed beseften waar ze eigenlijk stonden. Geef toe, 20 na 7 op een zaterdagmorgen is dan ook goddeloos vroeg. Gelukkig waren onze chauffeurs goed wakker en brachten ze ons veilig (?) en wel naar het Netestadion in Lier. Zoals voorzien waren we ruim op tijd en hadden we de eerste keus om onze clubvilla neer te poten.

Het is hier niet de plaats om iedereen de revue te laten passeren, maar laat ons stellen dat velen, meisjes als jongens, pupillen als miniemen, hun beste prestatie van het seizoen neerzetten en dat iedereen zijn/haar uiterste best heeft gedaan. Gemakkelijk was het zeker niet. Zaterdag stonden al de beste atleten van Vlaanderen op de piste ! Hieronder alvast een groot deel !

 

De rest van het verslag krijg je zeker en vast spoedig hierbij (ik moet nog een beetje werken ook, ...) , en ik werk ook aan een foto-album. Indien er nog leuke foto's zijn, laat ze maar toekomen ! Nu reeds bedankt aan Dirk en Kelly voor de reeds ontvangen exemplaren.

16:06 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.