06-10-06

Na de overgang ...

Heb je gezien welke massa er woensdagavond stond te dringen bij de jeugd om de training te mogen beginnen ? En zoveel nieuwe gezichten ! Je zou zowaar geloven dat atletiek in de lift zit. Alvast een dikke welkom aan alle nieuwe atleten. Hopelijk vinden jullie veel plezier en uitdagingen in deze mooie en rijke sport.

Tegelijkertijd ook een dikke pluim aan alle atleten en trainers. Ondanks de grote volkstoeloop verliep de training in de 3 jeugdgroepen op een zeer gedisciplineerde wijze. Moet ook wel. Als we iedereen een plaatsje willen geven en de kans willen geven om goed en veilig te trainen, dan kunnen we niet anders dan een beetje strenger te zijn.

Een beetje minder blij was ik met de aandacht (het gebrek eraan) in de pers voor onze Pierkesloop. Ondanks dat er meer dan 1200 kinderen deelnamen aan deze tiende editie viel er daarvan niets te lezen in welke krant dan ook. Dat een voetballer uit de 17de provinciale ergens in Limburg een scheet heeft gelaten, dat zal wel uitgebreid beschreven worden, maar dat een dikke duizend kinderen op zondagmorgen uit hun luie zetel komen om te gaan lopen, dat is blijkbaar niet de moeite waard om iets van te schrijven, ...

Het was in ieder geval een zeer geslaagd event. De nieuwe start op het voetbalveld was een opmerkelijke verbetering en de spreiding van de activiteiten over de verschillende gebouwen was ook een slimme zet. Chapeau aan alle organisatoren en de mensen die veel werk in stilte verzet hebben.

Als er iemand foto's heeft, stuur ze maar op !

 

Groetekes en tot vanavond in de regen !

D

 

 

14:34 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.