27-10-06

crossen ... en andere sporten...

Yo altegader,

 

De herfstvakantie staat voor de deur, maar wij, als echte atleten, (ahum), doen er nog een atletiekschepje bovenop. Na de twee oefencrossen in Beernem en in Gentbrugge scherpen we dit WE onze spikes voor de Lotto Cross Relays op de Gentse Blaarmeersen. Alweer een niet te missen evenement. Het goede weer blijft van de partij en mocht er geen kalender zijn, dan zouden we ons nog in de zomer wanen. Het weer zal dus alvast geen excuus vormen om er niet te zijn.

Het zal wel nooit een Olympische discipline worden, maar als je er eens stevig wil "invliegen", dan moet je dit maar eens proberen : slamball !

Whatever, ik zie jullie allen vanavond of zondag ! Ciao !

 

13:53 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-10-06

't Is weekend yeah yeah yeah !

Een nieuwe vrijdag, een nieuwe training ! Bij de pupillen staat er vanavond uithouding op het programma. Niet te fel, want zondag is er de oefencross in Beernem. Het programma van de benjamins en van de miniemen ken ik niet, maar dat het wijs zal zijn, daar twijfel ik niet aan.

Severien zal er niet zijn vanavond ..., ze heeft dan ook een goede reden :

ze trouwt namelijk dit WE !!!! Van mij alvast een superdikke proficiat en ongelooflijk veel geluk toegewenst voor het kersverse koppel !

 

 

13:12 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

10-10-06

De crossen komen er weer aan !

Het zomerseizoen is nog maar net ten einde, en daar komen de crossen er al aan !

 

Volgende zondag 15 oktober 2006  starten we het veldloopseizoen met onze Racing-oefencross te Beernem (Bloemendalepark, Bloemendalestraat, Beernem)

De reeksen starten om 13.45 uur en volgen elkaar op, zorg er dus voor dat je op tijd bent!

 

13.45 Benjamins m/j     ° 98-99-00     700 m

13.55 Pupillen m/j         ° 97-96          850 m

14.05 Miniemen m/j      ° 95-94        1350 m

 

Iedere deelnemer ontvangt een prijs in natura. De prijsuitreiking van benjamins, pupillen en miniemen heeft plaats tijdens de pauze rond 15.15 u.

 

 

Iedere deelnemer ontvangt een prijs in natura. De prijsuitreiking van ben, pup en min heeft plaats tijdens de pauze rond 15.15u.

 

We vertrekken in groep aan de Racing om 12.15u.

 

Aarzel dus niet om iemand van de trainers aan te spreken als je echt wel zou willen gaan, maar dat je nog enkele dingen niet goed weet.

 

Tot morgenavond op de training !

 

 

 

16:23 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

06-10-06

Na de overgang ...

Heb je gezien welke massa er woensdagavond stond te dringen bij de jeugd om de training te mogen beginnen ? En zoveel nieuwe gezichten ! Je zou zowaar geloven dat atletiek in de lift zit. Alvast een dikke welkom aan alle nieuwe atleten. Hopelijk vinden jullie veel plezier en uitdagingen in deze mooie en rijke sport.

Tegelijkertijd ook een dikke pluim aan alle atleten en trainers. Ondanks de grote volkstoeloop verliep de training in de 3 jeugdgroepen op een zeer gedisciplineerde wijze. Moet ook wel. Als we iedereen een plaatsje willen geven en de kans willen geven om goed en veilig te trainen, dan kunnen we niet anders dan een beetje strenger te zijn.

Een beetje minder blij was ik met de aandacht (het gebrek eraan) in de pers voor onze Pierkesloop. Ondanks dat er meer dan 1200 kinderen deelnamen aan deze tiende editie viel er daarvan niets te lezen in welke krant dan ook. Dat een voetballer uit de 17de provinciale ergens in Limburg een scheet heeft gelaten, dat zal wel uitgebreid beschreven worden, maar dat een dikke duizend kinderen op zondagmorgen uit hun luie zetel komen om te gaan lopen, dat is blijkbaar niet de moeite waard om iets van te schrijven, ...

Het was in ieder geval een zeer geslaagd event. De nieuwe start op het voetbalveld was een opmerkelijke verbetering en de spreiding van de activiteiten over de verschillende gebouwen was ook een slimme zet. Chapeau aan alle organisatoren en de mensen die veel werk in stilte verzet hebben.

Als er iemand foto's heeft, stuur ze maar op !

 

Groetekes en tot vanavond in de regen !

D

 

 

14:34 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |