14-11-06

RCGers in Aalter: goe begonnen!

(Verslag van onze verslaggever ter plaatse, waarvoor mijn grote dank !)

 

Yepp, met de cross in de Aalterse bossen is de start voor het winterseizoen echt gegeven. Voor heel wat RCG-youngsters was dit de eerste kennismaking met de veldloop en voor een pak ‘ouwe getrouwen’ ging deze start gepaard met een overgang naar een hogere leeftijdscategorie en dus een langere afstand. Maar wat ook, we hadden er duidelijk zin in. We waren behoorlijk talrijk aanwezig en iedereen vulde de longen goed en diep vol frisse en zuivere lucht. De resultaten logen er dan ook niet om, maar daarover zullen we in de volgende Spikes wel iets meer schrijven. Toch een korte vermelding waard waren onze podiumbeesten (Sarah Vandenhaute en Arnaud Vanbekbergen, beiden zilver bij de tweedejaars benjamins & Hannah De Vleeschhauwer brons bij de eerstejaars miniemen) en onze top-tien-atleten (Justien Vanhoutte (5e) en Louis Misplon (4e) bij de eerstejaars benjamins, Ewaut Van Wambeke (8ste) en Creo Rahoens (9e) bij de tweedejaars benjamins, Bahri Latifa, (10e) en Jorik De Wilde (5e) bij de eerstejaars pupillen, Forian Vlaemminck (5e) bij de tweedejaars pupillen, Marlies De Pryck (5e), Jana Goddeeris (6e) en Joachim Vlaemminck (8e) bij de eerstejaars miniemen).

 

Alvast een prima start en dat doet ons nu al uitkijken naar volgend week in Deinze. Iets dichter bij huis, dus verwachten we nog meer volk. Dus iedereen op post volgende week! Train nog naarstig deze week!

 

By the way, intussen kunnen we ook melden dat de reporter ter plaatse schoorvoetend en met weinig ervaring (het is er wel een beetje aan te zien, ;-), maar alléé) een poging ondernam om ook eens als fotograaf op te treden. De geschoten plaatjes werden zelfs voor jullie op ’t net gezet. Ga maar even kijken op http://foto.telenet.be/0856644127 of je ergens in de lens liep.

 

veldloop Aalter _93_

 

14:51 Gepost door inside out in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.