30-11-06

CROSS IN ZELE, LEUKE DINGEN VOOR DE RCG-MENSEN

De tijd vliegt vooruit, net zoals onze lopers in de crossen. We hebben alweer twee crossen achter ons liggen (Deinze en Zele). De eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat onze verslaggever mij vorige week ook reeds een verslag stuurde, maar dat het gewoon niet op de blog is geraakt. Ik ga het er nu niet meer op zetten (iets in verband met die mosterd en zo ...), maar het verslag van Zele zal ik u natuurlijk niet onthouden. Het verloop van Deinze krijg je dan vast wel te lezen in de SPIKES.

 

En hier is hij dan : onze verslaggever :

 

De crossen volgen elkaar in een verschroeiend tempo op. Na ons RCG-succesverhaal in Aalter, de topprestaties in Deinze, gingen we ook in Zele flink tekeer. Een degelijke opkomst, veel inzet en meer dan neige prestaties inclusief met echte podiumplaatsen en top-10 rangschikkingen. De podiumbeesten van dienst waren weerom de onverzettelijke Sarah Vandenhaute (zilver en duidelijk beter in haar sas dan op de korte afstand in Deinze), de van begin-tot-einde koplopende en dus gouden Arnaud Vanbekbergen (onze eerste overwinnig van het seizoen!) en tot slot de meer dan de eindelijk verdiende bronzen plak van Florian Vlaemminck. Blinkende ouders en fiere trainers, Sinterklaas heeft alles gezien, dikke bravo!

MegaSuper, maar net niet (soms wel een vervelend gevoel, maar toch een mega-waardering waard) waren Justien Vanhoutte (net naast het felbegeerde derde trapje, goed bezig en je kans komt nog Justien!), de Owusu-dynastie (Megan 6e, Dyllis 6e, Perry 6e en Dylan 5e), Ewaut Van Wambeke (7e) en Marlies De Pryck (7e). Alle andere formidastische uitslagen worden besproken in één van de volgende SPIKES, maar ook die waren super neig.

Volgend week even rust, alléé iedereen blijft natuurlijk formidabel goe trainen en is dan uiteraard aanwezig op de playbackshow van zaterdag 2 december waar atleten en trainers hun van hun andere beste (?!) kant zullen laten zien. Niet te missen!

Intussen blijft de reporter 'ter modder' maar proberen plaatjes te schieten om ze nadien voor jullie op het internet te plaatsen. Ga maar ff kijken of jij voor de lens hebt gelopen: http://foto.telenet.be/A.Noniem

 

100b1490

18:00 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.