30-11-06

CROSS IN ZELE, LEUKE DINGEN VOOR DE RCG-MENSEN

De tijd vliegt vooruit, net zoals onze lopers in de crossen. We hebben alweer twee crossen achter ons liggen (Deinze en Zele). De eerlijkheid gebiedt mij om te zeggen dat onze verslaggever mij vorige week ook reeds een verslag stuurde, maar dat het gewoon niet op de blog is geraakt. Ik ga het er nu niet meer op zetten (iets in verband met die mosterd en zo ...), maar het verslag van Zele zal ik u natuurlijk niet onthouden. Het verloop van Deinze krijg je dan vast wel te lezen in de SPIKES.

 

En hier is hij dan : onze verslaggever :

 

De crossen volgen elkaar in een verschroeiend tempo op. Na ons RCG-succesverhaal in Aalter, de topprestaties in Deinze, gingen we ook in Zele flink tekeer. Een degelijke opkomst, veel inzet en meer dan neige prestaties inclusief met echte podiumplaatsen en top-10 rangschikkingen. De podiumbeesten van dienst waren weerom de onverzettelijke Sarah Vandenhaute (zilver en duidelijk beter in haar sas dan op de korte afstand in Deinze), de van begin-tot-einde koplopende en dus gouden Arnaud Vanbekbergen (onze eerste overwinnig van het seizoen!) en tot slot de meer dan de eindelijk verdiende bronzen plak van Florian Vlaemminck. Blinkende ouders en fiere trainers, Sinterklaas heeft alles gezien, dikke bravo!

MegaSuper, maar net niet (soms wel een vervelend gevoel, maar toch een mega-waardering waard) waren Justien Vanhoutte (net naast het felbegeerde derde trapje, goed bezig en je kans komt nog Justien!), de Owusu-dynastie (Megan 6e, Dyllis 6e, Perry 6e en Dylan 5e), Ewaut Van Wambeke (7e) en Marlies De Pryck (7e). Alle andere formidastische uitslagen worden besproken in één van de volgende SPIKES, maar ook die waren super neig.

Volgend week even rust, alléé iedereen blijft natuurlijk formidabel goe trainen en is dan uiteraard aanwezig op de playbackshow van zaterdag 2 december waar atleten en trainers hun van hun andere beste (?!) kant zullen laten zien. Niet te missen!

Intussen blijft de reporter 'ter modder' maar proberen plaatjes te schieten om ze nadien voor jullie op het internet te plaatsen. Ga maar ff kijken of jij voor de lens hebt gelopen: http://foto.telenet.be/A.Noniem

 

100b1490

18:00 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

14-11-06

RCGers in Aalter: goe begonnen!

(Verslag van onze verslaggever ter plaatse, waarvoor mijn grote dank !)

 

Yepp, met de cross in de Aalterse bossen is de start voor het winterseizoen echt gegeven. Voor heel wat RCG-youngsters was dit de eerste kennismaking met de veldloop en voor een pak ‘ouwe getrouwen’ ging deze start gepaard met een overgang naar een hogere leeftijdscategorie en dus een langere afstand. Maar wat ook, we hadden er duidelijk zin in. We waren behoorlijk talrijk aanwezig en iedereen vulde de longen goed en diep vol frisse en zuivere lucht. De resultaten logen er dan ook niet om, maar daarover zullen we in de volgende Spikes wel iets meer schrijven. Toch een korte vermelding waard waren onze podiumbeesten (Sarah Vandenhaute en Arnaud Vanbekbergen, beiden zilver bij de tweedejaars benjamins & Hannah De Vleeschhauwer brons bij de eerstejaars miniemen) en onze top-tien-atleten (Justien Vanhoutte (5e) en Louis Misplon (4e) bij de eerstejaars benjamins, Ewaut Van Wambeke (8ste) en Creo Rahoens (9e) bij de tweedejaars benjamins, Bahri Latifa, (10e) en Jorik De Wilde (5e) bij de eerstejaars pupillen, Forian Vlaemminck (5e) bij de tweedejaars pupillen, Marlies De Pryck (5e), Jana Goddeeris (6e) en Joachim Vlaemminck (8e) bij de eerstejaars miniemen).

 

Alvast een prima start en dat doet ons nu al uitkijken naar volgend week in Deinze. Iets dichter bij huis, dus verwachten we nog meer volk. Dus iedereen op post volgende week! Train nog naarstig deze week!

 

By the way, intussen kunnen we ook melden dat de reporter ter plaatse schoorvoetend en met weinig ervaring (het is er wel een beetje aan te zien, ;-), maar alléé) een poging ondernam om ook eens als fotograaf op te treden. De geschoten plaatjes werden zelfs voor jullie op ’t net gezet. Ga maar even kijken op http://foto.telenet.be/0856644127 of je ergens in de lens liep.

 

veldloop Aalter _93_

 

14:51 Gepost door inside out in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |