13-12-06

RCG ook in Stekene present !

Chapeau alweer voor alle aanwezigen te Stekene. Het cross-seizoen begint op kruissnelheid te komen en een vast peloton van ouwe getrouwen begint zich te vormen. Af en toe eens een paar afwezigen (examens, feestjes, andere verplichtingen, ...), maar de aanwezigheid blijft dik OK. Je moet er toch een beetje 'karakter' voor hebben, twee à drie maal trainen per week en dan ook nog naar de wedstrijd komen op zondag ... Ook onze trouwe supporters en clubaanhang tekenden present en onze verslaggever zorgde voor volgend relaas :

 

Een ‘fris zonnetje’, enkele flink drassige stukken, een wastrommeltje vol modder en heel veel aanmoedigingen vanuit de vertrouwde RCG-hoek, dit waren de ingrediënten van onze aangename zondagmiddag in het zoete waasland. 37 youngsters verdedigden de geliefde clubkleuren en lieten zich allen weer van hun beste kant zien. Soms was de wedstrijdtactiek wel niet zo perfect, maar ja we zijn nog jong en al doende leren we. Maar, dat betekende niet dat we niet weerom op de eerste rijen strijd leverden en goed in de slag zaten. Megan Owusu en Sarah Vandenhaute finishten knap 6e in de beide benjaminreeksen, terwijl bij de jongere heren Creo Rahoens een 8e stek wegkaapte. Florian Vlaemminck was bij de pupillen weer bij de pinken (6e), maar het was deze keer aan Dylan Owusu om het podium te beklimmen. Dylan legde na een sterke wedstrijd, beslag op een dikverdiende 2e plaats. Proficiat Dylan, super gedaan! Marlies De Pryck (6e) en Hannah De Vleeschauwer (9e) gingen weer neig in de clinch met hun leeftijdsgenoten, terwijl Dyllis Owusu zich een mooie 9e plaats wist toe te eigenen in haar categorie. Haar broer Perry ging in zomerse uitrusting weer eens flink diep en parkeerde zich net naast het podium (4e) op korte voet gevolgd door de herstelde Joachim Vlaemminck (7e). Kortom, onze aanwezigheid ging weerom niet onopgemerkt voorbij. Voor de rest van het verhaal verwijzen we graag naar de volgende SPIKES.

 

In afwachting van de volgende crossen, gaan we nu eens extra ons spikes kuisen en papa een kortere versie cross-pinnetjes laten monteren, want vergeet niet dat op tweede kerstdag (26 december) den RCG een indoormeeting organiseert en in eigen huis kunnen we natuurlijk niet ontbreken voor een reeks knalprestaties!

 

Voor alle geïnteresseerden: er werden nog enkele portretten getrokken en die staan in de etalage op http://foto.telenet.be/A.Noniem.

 

Aan alle eerstejaars en nieuwe gezichten wil ik nog een bemoedigend woordje meegeven : ik zie echt wel veel inzet én talent tussen de vele nieuwe atleetjes en ik ben dan ook bijzonder tevreden met jullie komst naar de trainingen. Probeer echter ook eens een wedstrijdje mee te pikken, het is toch altijd iets speciaals en bovendien zie je dan ook eens waar we voor werken op training. Durf eens, en je zal zien dat er ook nog eens minstens 50 man je zullen aanmoedigen, want dat zwart-witte truitje wordt geviseerd door al onze supporters, trainers en atleten ! Doen !

23:49 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.