29-12-06

Indoor : iets aparts !

Yo !

 

De indoormeeting is alweer een feit. De opkomst was niet denderend, maar aan de andere kant zorgde dat er net voor dat de planning netjes kon gevolgd worden. Toch verwachtte ik, vooral bij de pupillen jongens, een hogere aanwezigheid !

Wel was ik blij verrast door een aantal nieuwe gezichten. Hopelijk hebben zij nu aan den lijve ondervonden dat zo een meeting eigenlijk wel dikke fun is.

Heel wat atleetjes verbeterden alvast hun persoonlijk record, sommigen gingen zelfs voor het clubrecord en wat later, in de namiddag, werden er door de ouderen zelfs heuse Belgische records gebroken !

 

Bedankt aan Sarah, Maud, Jade, Joke, Jana, Creo, Louis, Isidoor, Miel en Cedric. Bedankt aan Nele, Helena, Lieselot, Amy, Celien, Latifah, Charlotte, Ellen, Zara, Heleen, Eline, Dylan, Florian, Yens, Tom en Ruben. Ook bedankt aan Hannah, Marlies, Annelies, Charlotte, Lynn, Zoë, Jana, Dyllis, Sylvie, Gyhain, E ..., Leander, Ben, Stan, Gilles, Joachim, Remi, Emiel, Louis, Thor en Perry. (Hopelijk ben ik niemand vergeten ...) Tenslotte ook zeker een woordje van dank aan de ouders die kwamen supporteren (en soms lang wachten), aan de collega-trainers en iedereen van de club die zich inzette voor een geslaagde organisatie.

Moge 2007 nog meer van dat brengen !

 

100_2584

(Nog maar eens foto van onze trouwe reporter ! Als je op de foto klikt kom je ook op zijn foto-album terecht !)

 

 

 

12:58 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Naar 2007 Ik wens u en je dierbaren een gelukkig en gezond 2007 toe en geef een spetterend vuurwerk speciaal voor U ten beste. PS: Je blog is en blijft boeiend om in te verpozen.

Gepost door: Tuingenieter | 29-12-06

De commentaren zijn gesloten.