29-12-06

 

34

14:46 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Indoor : iets aparts !

Yo !

 

De indoormeeting is alweer een feit. De opkomst was niet denderend, maar aan de andere kant zorgde dat er net voor dat de planning netjes kon gevolgd worden. Toch verwachtte ik, vooral bij de pupillen jongens, een hogere aanwezigheid !

Wel was ik blij verrast door een aantal nieuwe gezichten. Hopelijk hebben zij nu aan den lijve ondervonden dat zo een meeting eigenlijk wel dikke fun is.

Heel wat atleetjes verbeterden alvast hun persoonlijk record, sommigen gingen zelfs voor het clubrecord en wat later, in de namiddag, werden er door de ouderen zelfs heuse Belgische records gebroken !

 

Bedankt aan Sarah, Maud, Jade, Joke, Jana, Creo, Louis, Isidoor, Miel en Cedric. Bedankt aan Nele, Helena, Lieselot, Amy, Celien, Latifah, Charlotte, Ellen, Zara, Heleen, Eline, Dylan, Florian, Yens, Tom en Ruben. Ook bedankt aan Hannah, Marlies, Annelies, Charlotte, Lynn, Zoë, Jana, Dyllis, Sylvie, Gyhain, E ..., Leander, Ben, Stan, Gilles, Joachim, Remi, Emiel, Louis, Thor en Perry. (Hopelijk ben ik niemand vergeten ...) Tenslotte ook zeker een woordje van dank aan de ouders die kwamen supporteren (en soms lang wachten), aan de collega-trainers en iedereen van de club die zich inzette voor een geslaagde organisatie.

Moge 2007 nog meer van dat brengen !

 

100_2584

(Nog maar eens foto van onze trouwe reporter ! Als je op de foto klikt kom je ook op zijn foto-album terecht !)

 

 

 

12:58 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

24-12-06

Zalig kerstfeest !

Hellokiedokie pianissimokie ! Zalig kersfeest allen tegader ! Tot dinsdag !

 

MAN6

 

15:31 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

20-12-06

Bijna vakantie !

Hé allemaal,het grootste leed is voor de meesten geleden en de toetsen en examens liggen nu eventjes achter ons. Een deugddoende vakantie ligt er aan te komen. Ook de temperatuur laat osn voelen dat de kerstvakantie nu toch echt wel heel dichtbij is. Maar de 'echten' onder ons laten zich niet kennen door een graadje meer of minder en verschijnen trouw op de trainingen. Mag ik hierbij ook nog eens een warme oproep plaatsen om massaal deel te nemen aan de indoormeeting van 26 december in de Topsporthaal Vlaanderen. Het is niet alleen een eigen organisatie, maar bovendien een unieke kans om eens te proeven van de sfeer van een professionele indoorpiste.Tot vanavond, tot vrijdag én tot dinsdag !!!

 

banner468

 

12:19 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-12-06

RCG ook in Stekene present !

Chapeau alweer voor alle aanwezigen te Stekene. Het cross-seizoen begint op kruissnelheid te komen en een vast peloton van ouwe getrouwen begint zich te vormen. Af en toe eens een paar afwezigen (examens, feestjes, andere verplichtingen, ...), maar de aanwezigheid blijft dik OK. Je moet er toch een beetje 'karakter' voor hebben, twee à drie maal trainen per week en dan ook nog naar de wedstrijd komen op zondag ... Ook onze trouwe supporters en clubaanhang tekenden present en onze verslaggever zorgde voor volgend relaas :

 

Een ‘fris zonnetje’, enkele flink drassige stukken, een wastrommeltje vol modder en heel veel aanmoedigingen vanuit de vertrouwde RCG-hoek, dit waren de ingrediënten van onze aangename zondagmiddag in het zoete waasland. 37 youngsters verdedigden de geliefde clubkleuren en lieten zich allen weer van hun beste kant zien. Soms was de wedstrijdtactiek wel niet zo perfect, maar ja we zijn nog jong en al doende leren we. Maar, dat betekende niet dat we niet weerom op de eerste rijen strijd leverden en goed in de slag zaten. Megan Owusu en Sarah Vandenhaute finishten knap 6e in de beide benjaminreeksen, terwijl bij de jongere heren Creo Rahoens een 8e stek wegkaapte. Florian Vlaemminck was bij de pupillen weer bij de pinken (6e), maar het was deze keer aan Dylan Owusu om het podium te beklimmen. Dylan legde na een sterke wedstrijd, beslag op een dikverdiende 2e plaats. Proficiat Dylan, super gedaan! Marlies De Pryck (6e) en Hannah De Vleeschauwer (9e) gingen weer neig in de clinch met hun leeftijdsgenoten, terwijl Dyllis Owusu zich een mooie 9e plaats wist toe te eigenen in haar categorie. Haar broer Perry ging in zomerse uitrusting weer eens flink diep en parkeerde zich net naast het podium (4e) op korte voet gevolgd door de herstelde Joachim Vlaemminck (7e). Kortom, onze aanwezigheid ging weerom niet onopgemerkt voorbij. Voor de rest van het verhaal verwijzen we graag naar de volgende SPIKES.

 

In afwachting van de volgende crossen, gaan we nu eens extra ons spikes kuisen en papa een kortere versie cross-pinnetjes laten monteren, want vergeet niet dat op tweede kerstdag (26 december) den RCG een indoormeeting organiseert en in eigen huis kunnen we natuurlijk niet ontbreken voor een reeks knalprestaties!

 

Voor alle geïnteresseerden: er werden nog enkele portretten getrokken en die staan in de etalage op http://foto.telenet.be/A.Noniem.

 

Aan alle eerstejaars en nieuwe gezichten wil ik nog een bemoedigend woordje meegeven : ik zie echt wel veel inzet én talent tussen de vele nieuwe atleetjes en ik ben dan ook bijzonder tevreden met jullie komst naar de trainingen. Probeer echter ook eens een wedstrijdje mee te pikken, het is toch altijd iets speciaals en bovendien zie je dan ook eens waar we voor werken op training. Durf eens, en je zal zien dat er ook nog eens minstens 50 man je zullen aanmoedigen, want dat zwart-witte truitje wordt geviseerd door al onze supporters, trainers en atleten ! Doen !

23:49 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |