26-02-07

Indoor-weekend en andere perikelen ...

Hallo,

alweer een tijdje geleden dat ik iets van mij liet horen en het werd trouwens dringend eens tijd dat die 'gelukkig nieuwjaar' van het scherm verdween. Niet dat er de laatste maanden niets op atletiekgebied te beleven viel, integendeel. Het is al bijzonder druk geweest de voorbije maanden en mijn vrije tijd wordt tegenwoordig enkel ingenomen door onze favoriete sport, maar ja ...

Het voorbije weekend stond volledig in het teken van de indooratletiek. Zaterdag waren we met een mooie delegatie aanwezig op de organisatie van AAGent, waar vooral de 4 x 200m-aflossingen de aandacht trokken. De volledige uitslagen kan je op deze pagina van AAGent terugvinden.

Ook op zondag waren er nog een pak diehards aanwezig op de organisatie van Eendracht Aalst.Vooral de uithouders kwamen hier aan hun trekken, want hier stond er ook een 1000m op het programma. Hier noteerde ik enkele mooie persoonlijke prestaties op diverse nummers !

Wat mij ook verheugde was dat ik alweer een aantal nieuwe 'wedstrijdgezichten' mocht zien opduiken, bij zowel benjamins, pupillen als miniemen. Houden zo !

 

Iets anders : jammer genoeg heb ik de mini-chat moeten verwijderen van de blog. Dit was het gevolg van een aantal beledigende en grove commentaren die hierop verschenen waren. Ik hoop echt dat het niet iemand was van de Racing, maar een toevallige kinderachtige pruts die even niets anders te doen had. Ik zoek even uit of ik een andere vorm van minichat op de blog kan zetten, zolang moeten jullie zich maar behelpen met MSN.

 

groetjes,

D

 

11:59 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |