13-03-07

Belgisch weekend !

Ugh !

 

Vorig indoor-WE kreeg nog een onverwacht staartje, want plotseling bleken er enkele hordentalenten te schuilen onder sommigen van onze atleetjes. Hieronder zie je trouwens nog een 'opwarmsprong' van Liselot. (btw : dank aan onze huisfotograaf en kijk ook eens naar de andere foto's via de link hier linksboven !) Bleek toch wel dat ze verdorie een nieuw clubrecord had gelopen bij de pupillen zeker ! Proficiat !

 

Maar ook dit WE waren velen onder ons weer actief op de Belgische kampioenschappen veldlopen in Oostende. De benjamins jongens lieten zich van hun beste kant zien en werden knap tweede bij de aflossing ! Zie ze maar eens verdiend stralen hieronder... Knap, knap, knap !

(met dank aan de fotograaf van Vlierzele Sportief !)

Naar verluidt was het verder een gewriemel van jewelste door de grote opkomst en moesten onze grotere lopers zich een weg banen tussen modderstroken en vallende atleten. Zo een Belgisch kampioenschap is meestal niet de ideale gelegenheid om eens uit te pakken. De volledige uitslag kan je vinden op de website van de VAL !

Verder vond ik nog een mooie fotosite met allemaal atletiekfoto's van voorbije evenementen nl. : www.atletiekfotos.be . Ga maar eens kijken, misschien vind je jezelf ergens terug ! (bv. bij de cross cup relays !) (Geen schrik A.Noniem ! Jij bent en blijft onze bovenstebeste huisreporter !)

Groetjes en tot binnenkort op training !

 

14:33 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.