30-03-07

Pisteseizoen in zicht !

Hoikes allemaal,

 

Ook al gevoeld ? Het weer is beduidend warmer, de dagen worden zijn alweer een uurtje langer, de lente laat zich voelen. Ook op training is er enige spanning voelbaar. Nu de crossen en de indoorwedstrijden achter ons liggen, zitten we eventjes in een windstille periode, maar het voelt aan als een stilte voor de storm.

Inderdaad, nog enkele weken en het pisteseizoen kan weer in alle hevigheid losbarsten. De trainers/trainsters zitten al met allerlei schema's in het achterhoofd. De kampnummers worden weer vanonder het stof gehaald en de paasstage is in volle voorbereiding.

Ook binnen de club is er van alles aan het bewegen, het bestuur ondergaat een kleine gedaanteverwisseling en accenten worden verschoven. De jeugdtrainers overleggen dat het een lieve lust is en ambities worden vooropgesteld.

Maar het belangrijkste in dit alles zijn de atleten : jullie dus. Jullie bepalen of de club leeft of niet. Voor de trainers is dit niet altijd even gemakkelijk. Iedereen komt om een andere reden naar de club. Ook jullie ouders hebben allemaal andere redenen om jullie naar de atletiek te sturen. Bovendien zijn jullie allemaal ook een beetje anders gebouwd : kort, lang, dun, minder dun, sterk, minder sterk, ... En daar moet allemaal een beetje rekening mee gehouden worden bij het in elkaar steken van een training.

Kijk maar eens rond vanavond : alle oefeningen/spelletjes hebben een bepaald doel en passen in de planning van de trainers. Probeer zelf eens te ontdekken welk klein onderdeeltje van een bepaalde techniek wordt getraind. Je zou nog eens verbaasd kunnen staan wat je op één training allemaal ingeoefend hebt !

See you !

 

14:23 Gepost door inside out in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.