11-12-07

Voor het fruit en de eer !

Een prachtige zondagnamiddag kondigde zich aan op onze jaarlijkse oefenwedstrijd : de fruitcross. Een prima gelegenheid om eens op het thuisfront te kunnen lopen en bovendien kunnen de ‘nieuwen’ zich ook eens laten zien onder min of meer wedstrijdomstandigheden. En inderdaad, er kwamen enkele nieuwe gezichtjes Smile opduiken, ook al omdat onze clubgenoten van Beernem ook van de partij waren.

Het parcours lag er prima bij en er werden enkele mooie prestaties neergezet ! De uitslagen kan je lezen op de website van onze club en de foto’s kan je terugvinden in het album van onze fotograaf !

Fruit124

(geen wonder dat ze snel vooruit gaan, die wegen niks Verbaasd!)
 

Na de jeugd was het meteen ook gedaan met het goede weer en kregen de oudere atleten (en ja, ook de trainers !) meteen echte crossomstandigheden voorgeschoteld : koude, wind, regen en modder !!!CoolWist je trouwens dat de tussenstand van het criterium knap weergegeven is op de website ? Als je op je naam klikt, dan krijg je meteen ook een opsomming van je gelopen crossen en bovendien kan je dan nog eens doorklikken op de betreffende wedstrijd om nog meer info te krijgen ! Knap werk ! Je moet zeker eens gaan kijken … dan zie je meteen ook hoe weinig pupillen en benjamins nog maar geklasseerd staan ! GRMBL Schreeuwen ! Het wordt dringend tijd om hierin verandering te brengen, dus : komen naar die wedstrijden ! Tot op training !

12:18 Gepost door inside out in atletiek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: cross, fruitcross, oefencross |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.