20-04-08

IEDEREEN naar de finale !!!

Zijn we goe of zijn we goe ? Twee jaar geleden deden we het al eens en deze prestatie wordt nu eventjes herhaald : zowel de meisjes als de jongens gaan naar de finale van de Beker van Vlaanderen !!! PROFICIAT !!!

In Lebbeke was het lang nagelbijten, want de organisatie had blijkbaar geen zin om tussenstanden mee te delen. Pas bij de baanindeling van de aflossingen voelden we nattigheid : waarom kreeg RCG telkens de beste baan toebedeeld ... ? Normaal gezien wil dat dan zeggen dat we eerste staan ... Kan toch niet ... ? Of wel ... ? Ook na de aflossingen alleen maar afwachtende gezichten. En plots : op de parking hoorden we de speaker het verlossende nieuws geven : RCG WINNAAR ! Ongeloof en blijdschap streden om voorrang, maar uiteraard won het tweede gevoel ! We noteerden vele goede prestaties, maar laat ons hier niet vergeten dat hier een gezamenlijke inspanning was van alle atleten ! Voor de volledige uitslag kan je hier klikken. Toch nog een speciale vermelding voor Celien Cambier. In de volle finale bij het hoogspringen met Hannah Maudens van Vlierzele ging ze door de knie, hierbij geholpen door de gladde piste ... en moest hierna forfait geven ... Wij hopen dat het niets ernstig is ! Laat ons iets weten, hé !

Vanmiddag kreeg ik dan het schitterende nieuws dat ook de jongens zich kwalificeerden met zomaar eventjes 900 punten voorsprong ... Hallo ! Voor een meer gedetailleerd verslag moet ik nog eventjes mijn oor te luisteren leggen bij de collega-trainers. Even kijken of de uitslag reeds on-line staat ... Nog niet, nog een beetje te vroeg. Ik zet alvast een link naar de pagina waar de uitslag zal gezet worden. Ha, ondertussen zie ik dat Natasha en Kelly ook reeds een berichtje postten  Gaat vooruit zo !

Van zodra ik foto's vind komen ze hierbij !

GO RACING !!!!!!!!

Didier

BvV01

19:17 Gepost door inside out in atletiek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: beker van vlaanderen, bvv, finale, rcg jeugd |  Facebook |

Commentaren

Hey,

Het gaat al beter met mijn knie, ben maandag naar de dokter geweest en het is een verrekking en misschien een scheurtje. Ik moet het nu 2 à 3 weken rustig aan doen.
Het is echt de max dat we gewonnen hebben en de jongens dan ook nog eens!!!!!!!! Amaai zeg !!!!!!!!

doei!
Celien Cambier

Gepost door: Celien C | 24-04-08

De commentaren zijn gesloten.