19-10-08

FRUITCROSS + NIEUWE FOTOSITE

Zondag 19 oktober werd met de FRUITCROSS het nieuwe atletiekseizoen op de Racing in gang geschoten.

Van Prébenjamin tot Master...allemaal passerden ze de revue; de éen al wat meer gemotiveerd dan de ander; maar op deze "oefencross" is deelnemen dan ook de prioriteit nummer één...de rest is bijzaak! Bij deze: aan alle deelnemers een dikke proficiat Stoer

We kregen enkele spannende wedstrijden te zien, met als uitschieters de miniemen meisjes en de lange cross bij de dames. Andere wedstrijden waren dan minder spannend zoals o.a. de mannencross.

Met ingang van het nieuwe seizoen ook deze mededeling betreffende onze fotosite(s):

DE FOTO'S VOOR HET WINTERSEIZOEN 2008/2009 ZULLEN TE VINDEN ZIJN OP

                 http://rcgent-winter0809.fotopic.net/

Uiteraaard blijft de oude link bestaan, zo dat jullie nog steeds eens in het "archief" kunnen gaan pluizen.

Greetz, J.

  

22:42 Gepost door inside out in atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

13-10-08

UPDATE FOTOSITE & VOL AU VENT

Hoi atleten, supporters en......alle anderen Tong uitsteken,

Jullie zullen het wel al gemerkt hebben dat er op de fotosite een aantal wedstrijden niet aan bod zijn gekomen. Geen paniek....deze week worden enkele updates aangebracht!

Met name zal er een fotoreeks verschijnen over het PK MEERKAMP in Oordegem en het BK JEUGD te Nijvel waar we toch enkele knappe prestaties mochten noteren. Uiteraard besteden we ook aandacht aan onze PIERKENSLOOP, ook daar zullen deze week foto's van verschijnen. Hou dus http://racinggentjeugdmeetings.fotopic.net/ zeker in het oog de komende dagen!

Op vrijdag 10 oktober vond na de training een etentje plaats in onze kantine. Op het menu: "Vol au vent met frietjes" Stoer Menig atleten én ouders lieten het zich smaken, als ook de dessertjes achteraf gingen vlot naar binnen. Een avondje op echt "sportvoer" dus Tong uitsteken

 

22:27 Gepost door inside out in atletiek | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |